De vernieuwde versie van onze Lasspetters 2021/2022

De vernieuwde versie van onze Lasspetters 2021/2022

Alstublieft! Deze nieuwe editie najaar/winter heeft u wederom een mooi verkoopinstrument in handen, voor verdere omzetstijging en, niet onbelangrijk, waarmee u de concurrentie voorblijft.  

Een paar zaken willen wij onder uw aandacht brengen:
Onze opspan/lastafellijn is vernieuwd, zie pagina’s 44/45. Normaal gesproken uit voorraad leverbaar en franco geleverd door de hele Benelux.  

Door de continue prijswijzigingen op dit moment, is het voor ons onmogelijk om u van alle wijzigingen op de hoogte houden, hoe vervelend we dat ook vinden. Mede daardoor is de netto Lasspetters prijslijst komen te vervallen en wordt er vanaf nu met bruto verkoopprijzen en kortingen gewerkt.  

Voor meer informatie omtrent prijzen en wederverkoperskorting, verzoeken wij u contact op te nemen met onze verkoop binnendienst (tel: +31 (0)183 61 88 88, mail: orders@laskar.nl) of met uw verantwoordelijke accountmanager. Ook kunt u via hen gratis extra gedrukte exemplaren bestellen.

Download hier een digitale versie en vergeet deze niet op uw website te zetten, Gegarandeerd zal uw verkoopsucces nog meer toenemen.  
Wij wensen u wederom veel verkoopsucces met deze Lasspetters 2021/2022!

Gepubliceerd op: 14 oktober | Terug