Soyer stiftlaspistolen

Bij het complete programma stiftlasmachines hoort ook de keuzemogelijkheid van de diverse laspistolen. Afhankelijk van de toepassing kan een laspistool worden geselecteerd uit een volledig assortiment stiftlaspistolen; voor condensatorontlading of voor kortsluitboog lassen met gasbescherming of met keramische ring. Met de laatste ontwikkelingen van een stiftlaspistool met LED indicatie die aangeeft of de lasconditie goed is, brengt Soyer kwalitatief hoogwaardig stiftlassen op een hoger niveau.PS-9
Het PS-9 stiftlas pistool met innovatieve gebruikersbegeleiding via een multi-colour display is speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met BMS-9 stiftlasmachine. Het groene LED display op het stiftlaspistool vertelt de gebruiker dat het stiftlasapparaat klaar is voor gebruik. Storingen worden aangegeven via het rode LED display.

PH-3N
Het gebruiksvriendelijke PH-3N stiftlaspistool biedt een maximum aan technische voordelen door zijn slanke en lichte ontwerp. Met dit stiftlaspistool kunnen stiftlasbouten moeiteloos gelast worden bij langdurig gebruik.

PH-5L
De robuuste PH-4L en PH-5L stiftlaspistolen zijn ontworpen voor gebruik in de zwaarste omstandigheden en zijn vooral geschikt voor stiftlasbouten met een diameter van meer dan 12 mm, gelast in serieproductie bij hoge continue las reeksen. De laspistolen zijn uitgerust met een verstelbaar olie demping systeem om optimale lasresultaten te bereiken.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen, onze medewerkers voorzien u graag van advies.