Lasdekens en slijpdekens

Weldkar lasdekens en slijpdekens

Lasspatten en vonken vormen een enorme hinder en diverse risico's voor lassers en omstanders op de las- en slijpwerkplek. Niet alleen kunnen die brandwonden veroorzaken, ze kunnen ook een belemmering vormen voor de voortgang van het productieproces.

Wij bieden met de lasdekens en slijpdekens van Weldkar een uitgebreid assortiment producten voor afscherming tegen vonken en lasspatten. Alle Cepro las- en slijpdekens voldoen aan de voor elke kwaliteit hoogst haalbare eisen.

Om de juiste keuze te maken in het uitgebreide aanbod Cepro las- en slijpdekens is er een korte vragenlijst opgesteld. Onder andere het gebruik en de omgevingsfactoren beïnvloeden de keuze voor een bepaald type deken. Bijvoorbeeld: Wordt het lasdeken of slijpdeken horizontaal of verticaal toegepast? Wordt er in de omgeving gewerkt met olie, vet of zuren?

Tevens treft u in de vragenlijst/het stappenplan ook een overzicht, waarin u in één oogopslag kunt zien welk type deken voor een bepaalde situatie het meest geschikt is.
Met uw antwoord op slechts enkele vragen, kunnen onze medewerkers u voorzien van een passend advies. Samen komen we tot de beste oplossing!

Klik op onderstaande link om de vragenlijst/het stappenplan te openen.
>> Stappenplan-vragenlijst - Cepro Lasdekens - Neutra_12653.pdf <<