{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
Deze 400V synergische MIG/MAG pulse machine uit de Synstar lijn is nu, naast alle synergische pulse en dubbel pulse programma’s, voorzien van het unieke SRS systeem. Met dit “spatter reduction system” is het mogelijk om volledig spatvrij te lassen in kortsluitboog gebied. Met name het dunnere staal en roestvast staal (tot 3 mm) kan mede door de minimale warmte inbreng zeer snel en volkomen spatvrij gelast worden, met een zeer glad uiterlijk. Tevens is het SRS proces zeer geschikt voor het leggen van grondlagen met een grote vooropening, waarbij de kans op plakfouten nihil is.

De 270 ampère stroombron heeft meer dan 60 ingebouwde lasprogramma’s en is zeer gemakkelijk te bedienen met het overzichtelijke LCD touch screen bedieningspaneel. Hierdoor is in een handomdraai het juiste (pulse) programma in te stellen op zowel staal, rvs, Cusi3, en aluminium.

Het updaten van de nieuwste fabriekssoftware gaat zeer gemakkelijk door middel van een USB aansluiting. De optie van de waterkoelunit zorgt ervoor dat het continu lassen van het “zwaardere werk” ook probleemloos verloopt. Machine is voorzien van een verrijdbaar onderstel, 4-rols draadaanvoer systeem, euro connector, massakabel met klem en PFC (power factor correction) volgens de norm IEC/EN61000-3-12.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

Prijs
[BTW text ]
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw tenzij anders vermeld. 
[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

Staffelprijzen

Aantal
{{itemRebate.AmountStart}} - {{itemRebate.AmountEnd}}
{{itemRebate.AmountStart}}
{{itemRebate.AmountStart}} +

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Bestelnummer
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}

Selecteer een tabblad