[IJzersterke en flexibele partner]

Volg ons ook op LinkedIn en Facebook!


IJzersterke en flexibele partner

Ondanks de verschillende wensen en behoeften op het gebied van lassen en snijden, willen we eigenlijk allemaal hetzelfde: betrouwbaarheid, kwaliteit en service. En dat dan zo snel mogelijk en voor de beste prijs. Laskar is wat dat betreft een ijzersterke en flexibele partner op het gebied van las- en snijapparatuur! Dat maken wij al vanaf 1992 met inmiddels ruim 30 werknemers elke dag weer waar. Laskar levert niet rechtstreeks aan particulieren en eindgebruikers (zoals werven, metaal- en constructiebedrijven), maar alleen aan ruim 600 (las-)technische groothandels, bouwmateriaalzaken, grossiers automaterialen en groothandels in ijzerwaren en gereedschappen. Neem contact met ons op voor een verkooppunt bij u in de buurt!

Leer ons kennen
[Wij zijn de beste binnen ons vakgebied]

Een greep uit ons assortiment

Las- en snijapparatuur

Bekijk lasapparatuur

Persoonlijke bescherming

Bekijk persoonlijke bescherming
12 mei

3 dolle dwaze Weldkar dagen!

Volgende week woensdag, donderdag en vrijdag extra scherp geprijsde Weldkar MIG, TIG, Plasma en MMA (elektrode) machines met vele GRATIS toebehoren!

Lees meer
28 april

Even voorstellen

Even voorstellen:

Thijmen IJzerman is in 2017 in dienst gekomen bij Laskar als vakantiekracht in het magazijn. 

Lees meer
31 maart

3D Pulse lassen met de Cebora Kingstar serie

3D Pulse is een gepulseerd lasproces dat is ontworpen om de overdracht van het toevoegmateriaal te optimaliseren bij minder warmte inbreng en een hogere voortloopsnelheid.

Lees meer