Bekijk onze vacatures

Laskar, gevestigd te Gorinchem, is importeur van las- en snijapparatuur en lastoebehoren. Het ontzorgen van onze klanten is onze hoogste prioriteit. Dit doen we met advies over onze producten, maar ook met onze diensten zoals scholing, service en onderhoud. Door de toenemende vraag naar onze producten zijn er vacatures beschikbaar.

Bekijk onze vacatures

Service en onderhoud

Wij bieden u meer aan dan alleen apparatuur. Door onze kennis en expertise te combineren met uw ervaring zijn we in staat u de beste oplossingen aan te bieden. Onze gekwalificeerde monteurs staan altijd voor u klaar.

Lees meer
[IJzersterke en flexibele partner]

Volg ons ook op LinkedIn en Facebook!


IJzersterke en flexibele partner

Ondanks de verschillende wensen en behoeften op het gebied van lassen en snijden, willen we eigenlijk allemaal hetzelfde: betrouwbaarheid, kwaliteit en service. En dat dan zo snel mogelijk en voor de beste prijs. Laskar is wat dat betreft een ijzersterke en flexibele partner op het gebied van las- en snijapparatuur! Dat maken wij al vanaf 1992 met inmiddels ruim 30 werknemers elke dag weer waar. Laskar levert niet rechtstreeks aan particulieren en eindgebruikers (zoals werven, metaal- en constructiebedrijven), maar alleen aan ruim 600 (las-)technische groothandels, bouwmateriaalzaken, grossiers automaterialen en groothandels in ijzerwaren en gereedschappen. Neem contact met ons op voor een verkooppunt bij u in de buurt!

Leer ons kennen
[Wij zijn de beste binnen ons vakgebied]

Een greep uit ons assortiment

Las- en snijapparatuur

Bekijk lasapparatuur

Persoonlijke bescherming

Bekijk persoonlijke bescherming
25 november

Geslaagd voor de jaarlijkse BHV cursus

Binnen onze organisatie zijn weer een aantal collega’s geslaagd voor hun jaarlijkse BHV cursus.

Lees meer
18 november

Laskar las- en snijtechniek beschikt over een eigen Technische Dienst

De Technische Dienst die reparaties, validaties en onderhoud uitvoert aan machines, zowel intern als op locatie.

Lees meer
11 november

Kemper ProfiMaster, extra scherp geprijsd

Tot en met eind november ontvangt u bij aanschaf van de ProfiMaster 3- of 4 meter, 1 doos met voorfilters t.w.v. € 89,50, er gratis bij.

Lees meer