• Bekijk ons assortiment

    Wij leveren technische en kwalitatief hoogwaardige merken aan (las)technische groothandels en automaterialenzaken. Een aantal van onze merken zijn: Cebora, GenSet, 3M Speedglas, Tecna, en Kemper.

    Bekijk het assortiment
  • Service

    Wij bieden u meer aan dan alleen apparatuur. Door onze kennis en expertise te combineren met uw ervaring zijn we in staat u de beste oplossingen aan te bieden. Onze gekwalificeerde monteurs staan altijd voor u klaar.

    Contact
[IJzersterke en flexibele partner]

IJzersterke en flexibele partner

Ondanks de verschillende wensen en behoeften op het gebied van lassen en snijden, willen we eigenlijk allemaal hetzelfde: betrouwbaarheid, kwaliteit en service. En dat dan zo snel mogelijk en voor de beste prijs. Laskar is wat dat betreft een ijzersterke en flexibele partner op het gebied van las- en snijapparatuur! Dat maken wij al vanaf 1992 met inmiddels ruim 30 werknemers elke dag weer waar. Laskar levert niet rechtstreeks aan particulieren en eindgebruikers (zoals werven, metaal- en constructiebedrijven), maar alleen aan ruim 600 (las-)technische groothandels, bouwmateriaalzaken, grossiers automaterialen en groothandels in ijzerwaren en gereedschappen. Neem contact met ons op voor een verkooppunt bij u in de buurt!

Leer ons kennen
[Wij zijn de beste binnen ons vakgebied]

Een greep uit ons assortiment

Las- en snijapparatuur

Bekijk lasapparatuur

Persoonlijke bescherming

Bekijk persoonlijke bescherming
04 maart

Veilig lassen zonder de accu los te koppelen!

Anti-Zap 12-24 volt. elektronische beveiliging.

Lees meer
25 februari

Profiteer nu van onze Tecna Spotter 3465K actie

Tecna spotter 3465K, nu met gratis wavedraad koker t.w.v. € 47,50! Multifunctionele draagbare spotter, met name geschikt voor het repareren van carrosserieën, het rechttrekken van plaatwerk en krimpen met een koolstaaf.

Lees meer
18 februari

Nu extra korting op diverse aardklemmen!

Profiteer nu van maximaal 10% extra korting, bovenop uw standaard condities! Direct uit voorraad leverbaar! Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op: E: orders@laskar.nl - T: +31(0) 183 618 888

Lees meer