• Bekijk ons assortiment

    Wij leveren technische en kwalitatief hoogwaardige merken aan (las)technische groothandels en automaterialenzaken. Een aantal van onze merken zijn: Cebora, GenSet, 3M Speedglas, Tecna, en Kemper.

    Bekijk het assortiment


  • Service en onderhoud

    Wij bieden u meer aan dan alleen apparatuur. Door onze kennis en expertise te combineren met uw ervaring zijn we in staat u de beste oplossingen aan te bieden. Onze gekwalificeerde monteurs staan altijd voor u klaar.

    Lees meer
[IJzersterke en flexibele partner]

IJzersterke en flexibele partner

Ondanks de verschillende wensen en behoeften op het gebied van lassen en snijden, willen we eigenlijk allemaal hetzelfde: betrouwbaarheid, kwaliteit en service. En dat dan zo snel mogelijk en voor de beste prijs. Laskar is wat dat betreft een ijzersterke en flexibele partner op het gebied van las- en snijapparatuur! Dat maken wij al vanaf 1992 met inmiddels ruim 30 werknemers elke dag weer waar. Laskar levert niet rechtstreeks aan particulieren en eindgebruikers (zoals werven, metaal- en constructiebedrijven), maar alleen aan ruim 600 (las-)technische groothandels, bouwmateriaalzaken, grossiers automaterialen en groothandels in ijzerwaren en gereedschappen. Neem contact met ons op voor een verkooppunt bij u in de buurt!

Leer ons kennen
[Wij zijn de beste binnen ons vakgebied]

Een greep uit ons assortiment

Las- en snijapparatuur

Bekijk lasapparatuur

Persoonlijke bescherming

Bekijk persoonlijke bescherming
11 mei

Let op: 13 en 14 mei zijn wij gesloten

Deze week zijn wij op werkdagen geopend van 08:00 - 16:45 uur met uitzondering van donderdag 13 mei & vrijdag 14 mei 2021. Die dagen zijn wij gesloten.

Lees meer
06 mei

De 3 Dolle Dwaze Weldkar dagen gaan binnenkort weer van start

Noteer vast in uw agenda. Woensdag 26 t/m vrijdag 28 mei extra scherp geprijsde Weldkar MIG, TIG, Plasma en MMA machines met veel gratis toebehoren!

Lees meer
28 april

Actie Kabelkoppelingen

Diverse kabelkoppelingen, nu 5% extra korting bij afname vanaf 50 stuks bovenop uw standaard condities.

Lees meer