GenSet lasdiesels, generatoren en aggregaten

Laskar is importeur van GenSet las- en stroomaggregaten (ook wel lasdiesels en generatoren genoemd). GenSet S.p.A. gevestigd in Villanova d'Ardenghi (Pavia), ongeveer 30 km ten zuiden van Milaan, is opgericht in 1974 en sindsdien is het bedrijf voortdurend verder in ontwikkeling geweest. Ze heeft haar productiecapaciteit ontwikkeld, het aanbod van producten verbreed en het marktaandeel in Italië en in het buitenland verhoogd. Alle fasen van de productontwikkeling worden intern gedaan: concept, design, uitvoering, productie.

Het aanbod van de producten varieert van:
  • DC lasaggregaten van 165 A tot 1.000 A, uitgerust met één, twee of vier onafhankelijke lasstations. 
  • AC stroomaggregaten met ingang van 1 kVA tot 2.000 kVA voor handmatige of automatische werking.


De grote kracht van GenSet is dat ze alles zelf fabriceren, zoals de omkasting, generatoren enz. Alleen de motoren ontwikkelt GenSet niet zelf, maar werken alleen met de beste merken, zoals Perkins, Kubota ect. Doordat zij alles zelf maken, zijn speciale wensen dus geen probleem. Alles is op aanvraag te maken.

Vanaf het allereerste begin heeft GenSet zich gericht op innovatie, door met name financiële en personele middelen in te zetten bij de ontwikkeling van nieuwe producten en nieuwe technische oplossingen. Zowel het bezit van verschillende internationale vergunningen en het gebruik van de nieuwste software, zijn het bewijs voor hun innovatieve bedrijfstrend. 

GenSet aggregaten worden in meer dan 60 landen verkocht. Technologie, competentie, ervaring, kwaliteit: Dit zijn de 'ingrediënten', die GenSet las- en stroomaggregaten zeer professioneel maken en betrouwbare producten. Sinds 2005 heeft Laskar het exclusief importeurschap voor de Nederlandse markt.