Cebora lasapparatuur en snijapparatuur

Laskar is de importeur van het Italiaanse merk Cebora las- en snijapparatuur voor de Benelux. Cebora S.p.A. is een toonaangevend bedrijf, gevestigd in Cadriano di Granarolo (Bologna), in het vervaardigen van lasmachines (MIG-MAG, TIG, MMA, spotters) en plasma snijapparatuur, bekend in de wereld dankzij de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten.

Laskar is vanaf de oprichting in 1992 de exclusief importeur voor Cebora in de Benelux. Daarvoor was er al een jarenlange samenwerking met Cebora, die startte in 1978. Er is dus veel ervaring en kennis van de Cebora apparatuur bij Laskar in huis!
  

HOMOLOGATIES

Diverse lasmachines van Cebora zijn door vele autofabrikanten getest en goedgekeurd (gehomologeerd) en derhalve aanbevolen voor laswerkzaamheden aan hun carrosserieën.
Klik hier voor een overzicht!

Over CEBORA

De fabriek CEBORA werd in 1954 opgericht door Emiliano Generali onder de naam CEB (Costruzioni Elettromeccaniche Bolognesi) en produceerde toen batterijladers en lasmachines voor het lassen van beklede elektroden. In 1958 startte men een industriële wielen divisie, ORA (Officine Ruote e Accessori) voor de productie en handel van wielen voor de industriële sector en de woning- en kantoorinrichting. De beide divisies werden in 1963 samengevoegd, wat leidde tot de huidige bedrijfs- en merknaam: CEBORA. Tegenwoordig heeft de fabriek een oppervlakte van 52.000 m² en zijn er ongeveer 150 mensen werkzaam. Cebora is inmiddels uitgegroeid tot een wereldbekende speler, dat in zo'n 100 landen over de gehele wereld wordt vertegenwoordigd.