PLASMA-SNIJDERS OPGELET!

PLASMA-SNIJDERS OPGELET!

Maak kennis met de Weldkar WK Plasma 3020 COM met ingebouwde compressor.
Of u nu staal, roestvrij staal, aluminium of koper wilt snijden, wij hebben de juiste oplossing voor u en ook nog eens extra scherp geprijsd in de maand december.

Deze Weldkar plasmasnijder met ingebouwde compressor is bij uitstek geschikt om divers snijwerk te verrichten op locatie.
Een aantal voordelen op een rij:
• Traploos instelbaar
• Draagbaar: gewicht 16 kg.
• Snijcapaciteit tot max.12 mm
• Netspanning 230 Volt
• Snijstroom 5 – 30 Ampère.

De handplasmasnijders van Cebora en Weldkar onderscheiden zich door eenvoud, kwaliteit en een lange standtijd van de slijtonderdelen. Voor het handmatig snijden zijn de machines leverbaar tussen de 30 en de 130 Ampère en te gebruiken tot een maximale snijdikte van 60 mm (staal). Heel belangrijk voor de kwaliteit van de snijsnede zijn de combinatie stroombron, plasmatoorts en de slijtdelen, wat zowel bij Cebora als Weldkar het geval is.

Belangrijk om te weten
Voor het optimaal gebruik van de plasmasnijders, is schone perslucht uitermate belangrijk. Deze moet droog en vetvrij zijn. Alle Cebora en Weldkar machines zijn voorzien van een drukregelaar met vochtafscheider, maar mocht dat niet voldoende zijn, is het ten zeerste aan te raden om een olie- waterafscheider extra te plaatsen bij de compressor. Schone, droge en vetvrije perslucht zorgt voor een schone snede en verlengt de levensduur van toorts/slijtdelen aanzienlijk. De druk varieert per machine van 4,5 tot 6 bar en het luchtverbruik van 60 tot 220 liter per min.

Bekijk hier het assortiment handplasmasnijders:
Wilt u advies of een demonstratie neem dan contact met ons op:
Tel. +31 (0) 183 618 888 of via orders@laskar.nl.

Gepubliceerd op: 16 december | Terug