• Bekijk ons assortiment

    Als importeur voor de Benelux leveren wij u o.a. de volgende technisch en kwalitatief hoogwaardige merken aan (las)technische groothandels en automaterialenzaken: Cebora, GenSet, 3M Speedglas, Tecna, Soyer en Kemper.

    Bekijk het assortiment
  • Service

    Wij bieden u meer aan dan alleen apparatuur. Door onze kennis en expertise te combineren met uw ervaring zijn we in staat u de beste oplossingen aan te bieden. Onze gekwalificeerde monteurs staan altijd voor u klaar.

    Contact
[IJzersterke en flexibele partner]

IJzersterke en flexibele partner

Ondanks de verschillende wensen en behoeften op het gebied van lassen en snijden, willen we eigenlijk allemaal hetzelfde: betrouwbaarheid, kwaliteit en service. En dat dan zo snel mogelijk en voor de beste prijs. Laskar is wat dat betreft een ijzersterke en flexibele partner op het gebied van las- en snijapparatuur! Dat maken wij al vanaf 1992 met inmiddels ruim 30 werknemers elke dag weer waar. Laskar levert niet rechtstreeks aan particulieren en eindgebruikers (zoals werven, metaal- en constructiebedrijven), maar alleen aan ruim 600 (las-)technische groothandels, bouwmateriaalzaken, grossiers automaterialen en groothandels in ijzerwaren en gereedschappen. Neem contact met ons op voor een verkooppunt bij u in de buurt!

Leer ons kennen
[Wij zijn de beste binnen ons vakgebied]

Een greep uit ons assortiment

Las- en snijapparatuur

Bekijk lasapparatuur

Persoonlijke bescherming

Bekijk persoonlijke bescherming
07 januari

Wij presenteren de Weldkar Lastafel Staal Ø 28 mm!

Professionele lastafels van Weldkar worden vervaardigd uit de hoogwaardige staalsoort type S355J2+N. Door een goede belastbaarheid is de tafel uitstekend geschikt voor licht- en zwaar werk. Bescherming tegen het aanhechten van lasspetters geschiedt door middel van anti-hecht spray. De lastafel en gereedschappen worden geproduceerd met de norm ISO 2768-1. De boringrasters van 100 mm (28 mm systeem) zijn bij las- en opspantafels de meest voorkomende. De sleuven van de bouwdelen zijn hierop perfect afgestemd. Door een stabiele en massieve bouw ontstaat de hoogste kwaliteit van vakmanschap.

Lees meer
06 januari

Vacature Beginnend Onderhoudsmonteur

Door een sterk toenemende vraag naar onze producten zijn wij op zoek naar een beginnend onderhoudsmonteur. Tot je specifieke taken behoren: Het repareren van toortsen en machines lasklaar maken, het verzorgen van service en onderhoud aan verschillende las- en snijmachines en het ondersteunen van onze Technische Dienst.

Lees meer
26 november

Nieuw: Cebora Synstar 270-T SRS Black edition

Geschikt voor zowel MIG/MAG als TIG DC Lift Arc en MMA. Voorzien van het unieke SRS systeem. 270 ampère stroombron, 400 volt. Meer dan 60 ingebouwde lasprogramma's. Updaten fabriekssoftware via USB. Voorzien van PFC keurmerk.   

Lees meer