Nieuws

Vacature Accountmanager Duitsland 40 uur

Vacature Accountmanager Duitsland 40 uur
Lees verder >

Weldkar & Cebora samen bij Euroblech 2018

Weldkar Welding equipment en Cebora zijn samen van 23 - 26 oktober 2018 te zien op de 25ste 's werelds grootste beurs voor de plaatverwerkende industrie.
Lees verder >

Uitbreiding assortiment Weldkar lasmachines

Het huidige Weldkar assortiment is uitgebreid met een MIG en TIG lasmachine, inzetbaar voor zwaar industrieel en seriematig productiewerk.
Lees verder >

Weldkar welding equipment debuteert op Schweissen und Schneiden

Weldkar, het private label van importeur en groothandel Laskar las- en snijtechniek, is de laatste jaren gegroeid van huismerk naar professioneel merk met internationale ambities. Deelname aan de grootste vakbeurs op het gebied van de lastechniek kan dan ook niet uitblijven.
Lees verder >

Nieuw van Cebora: Synstar MIG 330/TS Synergic

Cebora heeft een nieuwe lasmachine! Als exclusief importeur van Cebora las- en snijapparatuur voor de Benelux, presenteren wij de Cebora MIG 330/TS Synergic aan de lastechnische markt.
Lees verder >

Tesla homologeert 3 Cebora machines

Autofabrikant Tesla heeft maar liefst 3 Cebora MIG lasmachines goedgekeurd (gehomologeerd) voor reparatie aan hun carrosserieën bij geautoriseerde werkplaatsen.
Lees verder >

MIG hardsolderen

Waarom MIG hardsolderen, wat houdt het in en welke Cebora MIG/MAG lasapparatuur zijn hiervoor geschikt? U leest het in dit korte nieuwsbericht.
Lees verder >

NIL Verbindingsweek 2016

Van 1 t/m 3 november 2016 treft u ons op stand 355 tijdens de NIL Verbindingsweek. Dé nationale beurs voor lassen en snijden! Tijdens deze beurs staan de nieuwe Cebora MIG/MAG Pulse kampioenen in de schijnwerpers. Professionele lasmachines, met 1 knop af te stellen...
Lees verder >

Een succesvolle huisbeurs bij Rovanda

Op 21 april jl. heeft Rovanda uit Papendrecht een huisbeurs georganiseerd, waarbij wij als leverancier van las- en snijapparatuur en lastoebehoren acte de présence hebben gegeven.
Lees verder >

Nieuw: Weldkar MIG en Plasma inverters!

Na de succesvolle introductie van de TIG en MMA inverters van Weldkar in september 2014 is het assortiment van Weldkar uitgebreidt met drie MIG lasinverters en twee Plasma snij-inverters!
Lees verder >

Laskar op regioplein van beurs Bouw Compleet

Van 15 t/m 17 september 2015 kunt u Laskar bezoeken op het regioplein van de beurs Bouw Compleet. Hebt u een lastechnische vraag of wilt u (las)advies? Wij staan u graag te woord op stand R11! Vraag alvast uw gratis entreebewijs aan!
Lees verder >

Cebora en aluminium reparatie

Wij hebben diverse (stift)las- en snijapparatuur van Cebora in ons assortiment voor het (stift)lassen en snijden van aluminium en hoge sterkte staal.
Lees verder >

Nieuw: Lasfilterkit Speedglas 9100 XXi

Nieuw lasfilter met verbeterde optische eigenschappen waardoor kleuren beter te herkennen zijn. I.c.m. het bijbehorende frontpaneel is het met één druk op de knop gemakkelijk schakelen tussen de slijpstand (kleur 3) en lasstand. Tevens is het filter voorzien van automatische aan/uit functie en 2 lasgeheugenfuncties.
Lees verder >

Nieuw: Veelzijdig Pulse MIG lassen met de Cebora Synstar serie

Cebora heeft een nieuwe lijn lasmachines: De Synstar Pulse MIG/MAG lasmachines. Laskar las- en snijtechniek, importeur van Cebora las- en snijapparatuur, presenteert de drie modellen krachtige MIG inverters voorzien van Pulse functie aan de lastechnische markt.
Lees verder >

Koike snijmachines dealerschap

Sinds januari 2015 is Laskar Koike dealer geworden. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt met uw vraag voor handmodellen en automatische draagbare snij- en lasmachines tot CNC gestuurde snijmachines.
Lees verder >

Inruilaktie Speedglas Lashelm 9002!

De Speedglas 9002 lasfilters worden rond mei/juni 2015 uit productie genomen, waarna ze leverbaar zijn zolang de voorraad strekt. Gebruikt u een Speedglas 9002 Lashelm met een Adflo motorunit? Bouw deze dan nu om! Hebt u alleen een losse Speedglas 9002 lashelm? Ook daarvoor hebben we een inruilaktie.
Lees verder >

Nieuw: Speedglas Quick Release systeem

Op werkplekken met helmplicht is het voor lassers haast onmogelijk om een adequate oplossing voor zowel lasbescherming als hoofdbescherming te vinden. Met de QR (Quick Release) oplossing kan de lashelm in een tel aan de veiligheidshelm vast- of losgemaakt worden.
Lees verder >

Weldkar TIG en MMA inverters

De Weldkar TIG en MMA inverters: Krachtig, divers en betrouwbaar.
Lees verder >

Broers Coronel vertrouwen tijdens races op Weldkar van Laskar

Het raceteam van Tim en Tom Coronel, bekend van de tourwagenracerij en Dakar Rally, heeft een Weldkar lasapparaat aangeschaft om zijn deelname aan Dakar rally en andere races te ondersteunen. De keuze viel op de handzame WK TIG 2025 AC/DC Pulse.
Lees verder >

Branchewinnaar RTL programma 'De Succesfactor'

Bekijk de deelname van Laskar aan het RTL programma 'De Succesfactor'.
Lees verder >

NIL Verbindingsweek: Dé week voor lassen, lijmen en snijden!

4 t/m 6 november 2014: Dé nationale week voor lassen, lijmen en snijden! Dit voor Nederland unieke vakevenement, uitsluitend gericht op verbindingstechniek, mag u niet missen! Wij zijn erbij, u ook? Wij zijn te vinden op stand 349!
Lees verder >

MIG EVO Speed Star met PULSE functies!

Drie MIG/MAG lasmachines met Speed Star technologie en PULSE functies. Met onder andere een hoger rendement tot wel 30%, door een hogere neersmeltsnelheid.
Lees verder >

Nieuwe lijn lasdampafzuiging van Kemper

Dat lasrook slecht is voor onze gezondheid is een feit. Dat goede lasdampafzuiging vereist is, staat vast. Kemper heeft haar lijn apparatuur compleet vernieuwd. Welk type heeft voldoende afzuigcapaciteit? Welke type past bij uw vraag? Wij voorzien u graag van advies!
Lees verder >

Ford keurt Cebora machines goed!

Autofabrikant Ford heeft na het zorgvuldig en grondig bestuderen en testen van maar liefst vijf Cebora machines een wereldwijd certificaat afgegeven.
Lees verder >

BMW homologeert drie Cebora machines!

Opnieuw laat de bekende Duitse autofabrikant van zich horen: 3 machines uit de nieuwste serie (PFC) zijn gehomologeerd.
Lees verder >

Chrysler en Subaru keuren 11 Cebora machines goed!

Opnieuw een uitbreiding van homologaties voor de Cebora range. Chrysler en Subaru hebben haar goedkeuring uitgesproken over maar liefst 11 Cebora machines! Een belangrijke erkenning voor de Cebora automotive range.
Lees verder >

DeltaRent kiest voor GenSet!

Met aanschaf van tien GenSet lasaggregaten heeft DeltaRent BV uit Oude Tonge flink geïnvesteerd in haar verhuurpark. Na alle wensen op een rijtje gezet te hebben, heeft DeltraRent voor GenSet gekozen.
Lees verder >

Laskar krijgt een 7,8!

Een tevreden klant geeft voldoening. Met sommige klanten hebben we al een jarenlange relatie, met andere klanten wat korter. Maar met een enthousiast team werken we hard om alle klanten tevreden te stellen. Hoe tevreden zijn onze klanten eigenlijk? Reden voor een klanttevredenheidsonderzoek, vonden we.
Lees verder >

Weldkar kleinverpakkingen

Nieuw in ons assortiment de kleinverpakking. Dit biedt u de gelegenheid uw winkel nog beter op lasgebied in te richten. Deze Weldkar kleinverpakking zal uw winkel een positieve boost geven en de verkoop aanzienlijk stimuleren!
Lees verder >

Ferrari keurt 2060/MD van Cebora goed!

Ferrari, de meest bekende Italiaanse fabrikant van sport auto's en het meest succesvolle F1 team ooit, heeft officieel de Cebora Sound MIG 2060/MD Dubbel Pulse inverter goedgekeurd voor haar wereldwijde netwerk van geautoriseerde werkplaatsen. 
Lees verder >

Primeur: MIG Lastoortstester!

Zelf eenvoudig, snel en betrouwbaar de conditie van uw MIG lastoorts testen? Dat kan nu eindelijk, zonder gebruik te maken van dure multimeters, met de Weldkar MIG lastoortstester.
Lees verder >

Nieuwe Cebora lijn met PFC!

Cebora introduceert een nieuwe lijn las- en snijmachines. De Bravo-serie komt te vervallen en wordt vervangen door de EVO-serie. Alle nieuwe Cebora machines worden vanaf heden geproduceerd volgens de wettelijk geldende norm IEC/EN 61000-3-12 en zijn voorzien van Cebora's PFC module (Power Factor Correction).
Lees verder >