Nieuws

Vacature: Administratief medewerker

Door een sterk toenemende vraag naar onze producten en diensten zijn wij op zoek naar een:
Administratief Medewerker (40 uur)
Lees verder >

Weldkar welding equipment debuteert op Schweissen und Schneiden

Weldkar, het privat label van importeur en groothandel Laskar las- en snijtechniek, is de laatste jaren gegroeid van huismerk naar professioneel merk met internationale ambities. Deelname aan de grootste vakbeurs op het gebied van de lastechniek kan dan ook niet uitblijven.
Lees verder >
 

Puntlassen

De puntlas- of weerstandlastechniek is een specifieke verbindingstechniek, die ook andere eisen stelt aan de leverancier. Daarom heeft Laskar hiervoor een aparte divisie met specialisten opgezet: www.laskar-puntlastechniek.nl


Display demovideo

Demonstratie video (zonder geluid) van het nieuwe LCD touchscreen bedieningspaneel van de Cebora Synstar MIG 330/TC Synergic.

Deze lasmachine (330 A / 400 Volt) is een multi-proces inverter, geschikt voor het lassen volgens zowel het MIG/MAG, TIG DC als MMA (elektrode) principe. Voorzien van PULSE en DUBBEL PULSE functie.

Lees verder >


Gebruikte machines!

Het aanbod gebruikte machines, demomodellen en op=op artikelen wordt regelmatig bijgewerkt. Profiteer van de zeer scherpe prijzen!
Bekijk ons huidige aanbod >


Weldkar las- en snijapparatuur

Krachtig, betrouwbaar en verrassend voordelig. Dat is het assortiment Weldkar MIG, TIG, MMA en Plasma inverters! Lees verder >


Over Laskar

De lasspecialist uit Gorinchem. Importeur van o.a. Cebora, Tecna, GenSet, Soyer. Lees verder >

Service en snelle levering

Uw hele behoefte op het gebied van lassen en snijden kan door ons worden ingevuld. Dankzij een grote distributiehal met ruim 15.000 artikelen op voorraad en een goed logistiek proces, gebaseerd op een dagelijkse distributie, kunnen wij snel inspelen op uw aanvragen. Vandaag besteld = morgen in huis!
Ook voor technische ondersteuning moet u bij ons zijn! Onze gekwalificeerde monteurs nemen uw zorgen voor het onderhoud en de keuring van uw apparatuur volledig uit handen. Zodoende heeft u hier geen omzien naar en kunt u ervan uitgaan dat uw apparatuur altijd gebruiksklaar is. Toch een storing? Na 1 telefoontje komen we gelijk in actie! Tel. +31 183 618 888 Contact >