Nieuws

Openingstijden zomerperiode

Wij zijn in de maanden juli en augustus op alle werkdagen geopend van 08:00 - 16:45 uur.
Lees verder >

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Door een sterk toenemende vraag naar onze producten en diensten zijn wij op zoek naar een:
Commercieeel Medewerker Binnendienst (40 uur)
Lees verder >
 

Puntlassen

De puntlas- of weerstandlastechniek is een specifieke verbindingstechniek, die ook andere eisen stelt aan de leverancier. Daarom heeft Laskar hiervoor een aparte divisie met specialisten opgezet: www.laskar-puntlastechniek.nl


Weldkar WK MMA 1630

Bent u op zoek naar een lichtgewicht lasinverter voor het lassen van beklede elektroden? Bekijk dan eens onze Weldkar WK MMA 1630!

Het ideale lasapparaat voor onderhouds- en reparatie laswerkzaamheden. Dankzij het lichte gewicht is de Weldkar WK MMA 1630 de perfecte lashulp voor op locatie. Gebruikte machines!

Het aanbod gebruikte machines, demomodellen en op=op artikelen wordt regelmatig bijgewerkt. Profiteer van de zeer scherpe prijzen!
Weldkar las- en snijapparatuur

Krachtig, betrouwbaar en verrassend voordelig. Dat is het assortiment Weldkar MIG, TIG, MMA en Plasma inverters!

Over Laskar

De lasspecialist uit Gorinchem. Importeur van o.a. Cebora, Tecna, GenSet, Soyer. 

Service en snelle levering

Uw hele behoefte op het gebied van lassen en snijden kan door ons worden ingevuld. Dankzij een grote distributiehal met ruim 15.000 artikelen op voorraad en een goed logistiek proces, gebaseerd op een dagelijkse distributie, kunnen wij snel inspelen op uw aanvragen. Vandaag besteld = morgen in huis!
Ook voor technische ondersteuning moet u bij ons zijn! Onze gekwalificeerde monteurs nemen uw zorgen voor het onderhoud en de keuring van uw apparatuur volledig uit handen. Zodoende heeft u hier geen omzien naar en kunt u ervan uitgaan dat uw apparatuur altijd gebruiksklaar is. Toch een storing? Na 1 telefoontje komen we gelijk in actie! Tel. +31 183 618 888