[IJzersterke en flexibele partner]

Volg ons ook op LinkedIn en Facebook!

Op de hoogte blijven van alles wat Laskar deelt? Dat kan via onze actieve social media kanalen!


IJzersterke en flexibele partner

Ondanks de verschillende wensen en behoeften op het gebied van lassen en snijden, willen we eigenlijk allemaal hetzelfde: betrouwbaarheid, kwaliteit en service. En dat dan zo snel mogelijk en voor de beste prijs. Laskar is wat dat betreft een ijzersterke en flexibele partner op het gebied van las- en snijapparatuur! Dat maken wij al vanaf 1992 met inmiddels ruim 30 werknemers elke dag weer waar. Laskar levert niet rechtstreeks aan particulieren en eindgebruikers (zoals werven, metaal- en constructiebedrijven), maar alleen aan ruim 600 (las-)technische groothandels, bouwmateriaalzaken, grossiers automaterialen en groothandels in ijzerwaren en gereedschappen. Neem contact met ons op voor een verkooppunt bij u in de buurt!

Leer ons kennen
[Wij zijn de beste binnen ons vakgebied]

Een greep uit ons assortiment

Las- en snijapparatuur

Bekijk lasapparatuur

Persoonlijke bescherming

Bekijk persoonlijke bescherming
21 maart

Even voorstellen: Robert Kraaijeveld

Als puber klopte Robert bij Laskar aan voor een bijbaan. De samenwerking beviel beide partijen zo goed dat er al snel een volwaardig contract werd getekend en nu, ruim 20 jaar later, is Robert nog altijd werkzaam bij Laskar.

Lees meer
14 maart

Weldkar las- en opspantafels uit voorraad leverbaar

Een lastafel, ook wel opspantafel genoemd, is een onmisbaar hulpmiddel voor iedere professionele lasser. Met de opspantafel is het mogelijk om lasconstructies in de uiteindelijke vorm op te spannen, om ze vervolgens gemakkelijk af te lassen.

Lees meer
07 maart

Handlaserlassen: De toekomst van het verbinden!

De eerste serie handlaserlasmachines zijn verkocht en opgeleverd! Al een flink aantal klanten genieten van de voordelen van het laserlassen zoals de hoge lassnelheid, de eenvoudige bediening en het mooie gladde lasuiterlijk.

Lees meer