Nieuws

3M Speedglas Special Deals

Gebruikt u al een Speedglas lashelm, maar dan nog zonder adembescherming? Of maakt u nog geen gebruik van een Speedglas lashelm? Profiteer dan nu van verschillende Speedglas lashelmen Special Deals met veel voordeel!
Lees verder >

Een succesvolle huisbeurs bij Rovanda

Op 21 april jl. heeft Rovanda uit Papendrecht een huisbeurs georganiseerd, waarbij wij als leverancier van las- en snijapparatuur en lastoebehoren acte de présence hebben gegeven.
Lees verder >
 

Puntlassen

De puntlas- of weerstandlastechniek is een specifieke verbindingstechniek, die ook andere eisen stelt aan de leverancier. Daarom heeft Laskar hiervoor een aparte divisie met specialisten opgezet: www.laskar-puntlastechniek.nl


Need more speed?

Nieuw van Cebora: Drie MIG/MAG lasmachines met Speed Star technologie en (optionele) PULSE functies!

Tot 30% sneller lassen, grote vooropeningen tot 10 mm in één keer dicht lassen en werken met extreem lange uitsteeklengtes.

Lees verder >


Gebruikte machines!

Bekijk ons huidige aanbod >


Nieuw: Weldkar MIG + Plasma

In navolging van de TIG en MMA inverters is het assortiment van Weldkar uitgebreid met de MIG en Plasma inverters! Lees verder >


Over Laskar

De lasspecialist uit Gorinchem. Importeur van o.a. Cebora, Tecna, GenSet, Soyer. Lees verder >

Service, Onderhoud en Keuring


Ook voor technische ondersteuning moet u bij ons zijn! Onze gekwalificeerde monteurs nemen uw zorgen voor het onderhoud en de keuring van uw apparatuur volledig uit handen. Zodoende heeft u hier geen omzien naar en kunt u ervan uitgaan dat uw apparatuur altijd gebruiksklaar is. 

Toch een storing? Na 1 telefoontje komen we gelijk in actie!
Tel. +31 183 618 888
Contact >