Nieuws

MIG hardsolderen

Waarom MIG hardsolderen, wat houdt het in en welke Cebora MIG/MAG lasapparatuur zijn hiervoor geschikt? U leest het in dit korte nieuwsbericht.
Lees verder >

NIL Verbindingsweek 2016

Van 1 t/m 3 november 2016 treft u ons op stand 355 tijdens de NIL Verbindingsweek. Dé nationale beurs voor lassen en snijden! Tijdens deze beurs staan de nieuwe Cebora MIG/MAG Pulse kampioenen in de schijnwerpers. Professionele lasmachines, met 1 knop af te stellen...
Lees verder >
 

Puntlassen

De puntlas- of weerstandlastechniek is een specifieke verbindingstechniek, die ook andere eisen stelt aan de leverancier. Daarom heeft Laskar hiervoor een aparte divisie met specialisten opgezet: www.laskar-puntlastechniek.nl


Display demovideo

Demonstratie video (zonder geluid) van het nieuwe LCD touchscreen bedieningspaneel van de Cebora Synstar MIG 330/TC Synergic.

Deze lasmachine (330 A / 400 Volt) is een multi-proces inverter, geschikt voor het lassen volgens zowel het MIG/MAG, TIG DC als MMA (elektrode) principe. Voorzien van PULSE en DUBBEL PULSE functie.

Lees verder >


Gebruikte machines!

Het aanbod gebruikte machines, demomodellen en op=op artikelen wordt regelmatig bijgewerkt. Profiteer van de zeer scherpe prijzen!
Bekijk ons huidige aanbod >


Weldkar las- en snijapparatuur

Krachtig, betrouwbaar en verrassend voordelig. Dat is het assortiment Weldkar MIG, TIG, MMA en Plasma inverters! Lees verder >


Over Laskar

De lasspecialist uit Gorinchem. Importeur van o.a. Cebora, Tecna, GenSet, Soyer. Lees verder >

Service, Onderhoud en Keuring


Ook voor technische ondersteuning moet u bij ons zijn! Onze gekwalificeerde monteurs nemen uw zorgen voor het onderhoud en de keuring van uw apparatuur volledig uit handen. Zodoende heeft u hier geen omzien naar en kunt u ervan uitgaan dat uw apparatuur altijd gebruiksklaar is. 

Toch een storing? Na 1 telefoontje komen we gelijk in actie!
Tel. +31 183 618 888
Contact >