Nieuws

Een succesvolle huisbeurs bij Rovanda

Op 21 april jl. heeft Rovanda uit Papendrecht een huisbeurs georganiseerd, waarbij wij als leverancier van las- en snijapparatuur en lastoebehoren acte de présence hebben gegeven.
Lees verder >

Nieuw: Weldkar MIG en Plasma inverters!

Na de succesvolle introductie van de TIG en MMA inverters van Weldkar in september 2014 is het assortiment van Weldkar uitgebreidt met drie MIG lasinverters en twee Plasma snij-inverters!
Lees verder >
 

Puntlassen

De puntlas- of weerstandlastechniek is een specifieke verbindingstechniek, die ook andere eisen stelt aan de leverancier. Daarom heeft Laskar hiervoor een aparte divisie met specialisten opgezet: www.laskar-puntlastechniek.nl


Need more speed?

Nieuw van Cebora: Drie MIG/MAG lasmachines met Speed Star technologie en (optionele) PULSE functies!

Tot 30% sneller lassen, grote vooropeningen tot 10 mm in één keer dicht lassen en werken met extreem lange uitsteeklengtes.

Lees verder >


Gebruikte machines!

Bekijk ons huidige aanbod >


Nieuw: Weldkar MIG + Plasma

In navolging van de TIG en MMA inverters is het assortiment van Weldkar uitgebreid met de MIG en Plasma inverters! Lees verder >


Over Laskar

De lasspecialist uit Gorinchem. Importeur van o.a. Cebora, Tecna, GenSet, Soyer. Lees verder >

Service, Onderhoud en Keuring


Ook voor technische ondersteuning moet u bij ons zijn! Onze gekwalificeerde monteurs nemen uw zorgen voor het onderhoud en de keuring van uw apparatuur volledig uit handen. Zodoende heeft u hier geen omzien naar en kunt u ervan uitgaan dat uw apparatuur altijd gebruiksklaar is. 

Toch een storing? Na 1 telefoontje komen we gelijk in actie!
Tel. +31 183 618 888
Contact >